{{ctrl.notification}}

ویزای ۴۹۱ استرالیا

ویزای ۴۹۱ استرالیا از تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ جایگزین ویزای ۴۸۹ استرالیا شده است که از نظر امکانات و شرایط اقامت در استرالیا، تا حدود زیادی با ویزای ۴۸۹ متفاوت است.

ویزای ۴۹۱ استرالیا از تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ جایگزین ویزای ۴۸۹ استرالیا شده است که از نظر امکانات و شرایط اقامت در استرالیا، تا حدود زیادی با ویزای ۴۸۹ متفاوت است.

 

ویزای ۴۹۱ استرالیا چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد؟

ویزای ۴۹۱ استرالیا یک ویزای ۵ ساله اقامت موقت است که بر طبق آن فرد متقاضی متعهد می شود که حداقل ۳ سال در مناطق رجیونال استرالیا اقامت داشته باشد و کار کند.

بر اساس تغییرات ویزای استرالیا، این ویزا به متخصصانی تعلق می گیرد که قصد دارند در منطقه مشخصی از کشور استرالیا مشغول به کار شوند.

شرایط ویزای ۴۹۱ استرالیا

برای اخذ ویزای ۴۹۱ باید شرایط زیر را داشته باشید:

سن متقاضی:

سن فرد متقاضی این ویزا باید کمتر از ۴۵ سال باشد.

اسپانسرشیپ:

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۴۹۱، باید یکی از ایالت یا منطقه کم جمعیت استرالیا و یا یکی از بستگان دارای صلاحیت، اسپانسر متقاضی شود. 

متقاضی ویزای ۴۹۱ استرالیا، باید در فرم ابراز تمایل یا EOI موجود در وب سایت اداره مهاجرت، ایالت‌ها و مناطق مورد علاقه‌ خود را مشخص کند. 

 

شرایط اسپانسر ویزای ۴۹۱ استرالیا:

  • ۱۸ سال یا بیشتر داشته باشد.
  • در مناطق خاص استرالیا ساکن باشد.
  • شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند واجد شرایط نیوزلند باشد.
  • از بستگان و یا همسر متقاضی باشد.
  • تعهد دهد که حداقل تا ۲ سال اسپانسر متقاضی باقی بماند.
  • از متقاضی و اعضای خانواده‌ او حمایت کند و کمک کند تا در استرالیا زندگی کنند.
  • عضو درجه یک خانواده متقاضی یا عضو درجه یک خانواده همسر او باشد. (در قوانین مهاجرت استرالیا، عضو درجه یک خانواده شامل پدربزرگ یا مادربزرگ، والدین، فرزند، خواهر یا برادر، خواهرزاده یا برادرزاده، عمو، عمه، دایی، خاله و همینطور بزرگترین پسرخاله (یا پسر عمو یا پسر دایی و یا پسر عمه) میشود.

 

عنوان شغلی:  

شغل مورد نظر متقاضیان ویزای ۴۹۱ باید با تحصیلات آنها مرتبط باشد و همچنین رشته شغلی مورد نظر در لیست MLTSSL اعلام شده توسط اداره مهاجرت استرالیا وجود داشته باشد.

لازم به ذکر است که این لیست هر ساله تغییر می کند.

متقاضیانی که همسرشان آیلتس ۶ در هر مهارت داشته باشند و مدرک ارزیابی مثبت در لیست مشاغل مربوط به ویزای درخواستی متقاضی اصلی را هم داشته باشند، ۱۰ امتیاز دریافت میکنند.

 

فهرست ایالت و منطقه های مربوط به ویزای ۴۹۱

هر ایالت و منطقه استرالیا شرایط خاص و فهرست منحصر به ‌فردی برای مشاغل دارد که فرایند ارسال دعوتنامه بر اساس سنجش شرایط این فهرست صورت می پذیرد.

 

میزان امتیاز مورد نیاز ویزای ۴۹۱ استرالیا

برای دریافت دعوتنامه، نیاز است که فرد متقاضی حداقل امتیاز ۶۵ را بر اساس فرم EOI کسب کرده باشد. با داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی ۱۵  امتیاز از این ۶۵ امتیاز تامین می شود.

فارغ التحصیلان بعضی از رشته های مهندسی، علوم و ریاضی، ۱۰ امتیاز دریافت میکنند. این امتیاز به متقاضیانی تعلق می گیرد که در مقاطع حداقل دو ساله PhD و Masters by Research در استرالیا فارغ التحصیل شده باشند. 

امتیاز افراد مجرد متقاضی ویزای ۴۹۱ استرالیا، ۱۰ امتیاز است.

 

سلامتی:

شخص متقاضی باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیت مطلوبی باشد و آزمایش های لازم جهت تست سلامت را انجام دهد.

آزمایش‌های سلامتی مورد نیاز بر اساس شرایط فردی متقاضی، مثل کشوری که در آن اقامت دارد، کشور محل سکونت  در ۵ سال گذشته و فعالیت‌های مورد نظر در استرالیا تعیین می شود.

نتایج این آزمایش ها برای ۱۲ ماه اعتبار دارد.

 

عدم سابقه سوء پیشینه کیفری:

فرد متقاضی نباید سو پیشینه کیفری داشته باشد و در صورت نیاز باید قادر باشد گواهی عدم سو پیشینه را برای هر کشوری که بعد از ۱۶ سالگی در آن حداقل به مدت ۱۰ سال اقامت داشته است را ارائه دهد.

 

مهارت زبان انگلیسی:

متقاضی ویزای ۴۹۱ استرالیا باید در یکی از آزمون‌های مشخص زبان انگلیسی امتیاز لازم را داشته باشد. متقاضیانی که همسرشان هم، نمره آیلتس ۶ در هر مهارت داشته باشند ۵ امتیاز دریافت میکنند.

میزان تسلط متقاضی به زبان انگلیسی بر اساس جدول زیر تعیین می‌شود.

آزمون نمره قابل قبول نمره خوب نمره عالی
IELTS حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OET نمره B در هر چهار بخش آزمون OET حداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET نمره A در هر چهار بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاری حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمون حداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

مدت اعتبار ویزای ۴۹۱ استرالیا

مدت اعتبار ویزای ۴۹۱ استرالیا ۵ سال است و در صورت داشتن شرایط مورد نیاز، متقاضی میتواند بعد از ۳ سال اقامت در استرالیا و کسب امتیاز های لازم، برای ویزای دائم ۱۹۱ استرالیا اقدام کند.

شرایط تبدیل ویزای استرالیا ۴۹۱ به اقامت دائم استرالیا

اگر فرد متقاضی اقامت دائم استرالیا بتواند نشان دهد که در مدت ۳ سال در مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی و کار کرده است، صرفا با نشان دادن دریافت حداقل حقوق پایه استرالیا می تواند برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

هزینه ویزای ۴۹۱ استرالیا

هزینه اخذ ویزا ۴۹۱ استرالیا به شرح زیر است:

  • فرد متقاضی اصلی: ۴۰۴۵ دلار استرالیا
  • همراهان بالای ۱۸ سال: ۲۰۲۰ دلار استرالیا
  • برای همراهان کمتر از ۱۸ سال: ۱۰۱۵ دلار استرالیا

در صورتی که همراهان بالای ۱۸ سال متقاضی در هنگام صدور ویزا، حداقل نمره آیلتس ۴.۵ را نداشته باشد، باید مبلغ ۴۸۹۰ دلار استرالیا باید به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت کنند.

تفاوت‌های اصلی ویزای ۴۸۹ و ویزای ۴۹۱ استرالیا

تفاوت اصلی ویزای ۴۸۹ و ویزای ۴۹۱ در این است که دارندگان ویزای جدید باید حداقل به مدت ۳ سال برای واجد شرایط شدن دریافت اقامت دائم استرالیا صبر کنند. که نسبت به ویزای ۴۸۹ که ۲ سال بوده است، افزایش داشته است.

بعد از اینکه یک فرد بتواند نشان دهد که سه سال در مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی و یا کار کرده است و حداقل حقوق پایه استرالیا را دریافت کرده است، می تواند برای دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

نکته مثبت ویزای ۴۹۱ این است که دارندگان آن به مناطق محلی کم جمعیت تر بیشتری دسترسی بیشتر دارند.

به طوریکه مناطق Newcastle, Wollongong and the NSW Central Coast هم به لیست مناطقی که می توانند زندگی یا کار کنند اضافه شده است.

بعد از اخذ ویزای ۴۸۹ استرالیا فرد برای جابجایی بین ایالت های مختلف استرالیا دچار مشکل بود و صرفا باید در همان منطقه رجیونال که اسپانسر او شده است زندگی و کار کند.

اما در ویزای ۴۹۱ استرالیا بعد از ورود به استرالیا، فرد مهاجر می تواند به تمامی مناطق رجیونال استرالیا بدون محدودیت سفر کرده و کار و زندگی کند.

تغییراتی در محاسبه امتیازها صورت گرفته است که این تغییرات به نفع بعضی از متقاضیان است.

این امتیاز برای متقاضیان ویزاهای ایالتی یا ویزاهای اسپانسرشیپی که از طریق خانواده و یا بستگان نزدیک اسپانسر شده‌اند از ۱۰ به ۱۵ و همینطور برای افرادی که پارتنر آنها نمره زبان معادل IELTS 6 یا PTE 50 را داشته باشند از ۵ تا ۱۰ تغییر کرده است. 

امتیاز ویزای کار و مهارت هم برای مشاغل STEM  که شغل‌های مربوط به رشته های علوم، علوم فناوری، مهندسی و علوم ریاضیات است هم از ۵ به ۱۰ تغییر یافته است.

متقاضیان مجرد یا بدون پارتنر هم ۱۰ امتیاز اضافه دریافت می‌کنند.

مزایای ویزای ۴۹۱ استرالیا در مقایسه با ویزای ۴۸۹ استرالیا

  • با داشتن این ویزا فرد متقاضی و خانواده او می توانند تا سقف ۵ سال در استرالیا تحصیل و کار کنند.
  • بعد از ۵ سال جهت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.
  • امتیاز اسپانسر برای ویزای ۴۹۱ استرالیا ۱۵ در نظر گرفته شده است، در حالی که در ویزای ۴۸۹ تنها ۱۰ امتیاز در نظر گرفته شده بود.
  • بعد از ورود به استرالیا فرد مهاجر می تواند به تمامی مناطق رجیونال استرالیا بدون محدودیت سفر کرده و کار و زندگی کند.
  • با توجه به افزایش ظرفیت ویزای ۴۹۱ استرالیا نسبت به گذشته، متقاضیان نسبت به قبل با راحتی بیشتری می توانند ویزای استرالیا را دریافت کنند.

تعهدات ویزای ۴۹۱ استرالیا 

  • قانون ۸۵۸۷ استرالیا

در زمان پذیرش ویزای ۴۹۱ استرالیا متقاضی متعهد می شود هر گونه تغییر در کارفرما، آدرس محل کار و یا پذیرش کار جدید را به اداره مهاجرت استرالیا اطلاع دهد.

  • قانون ۸۵۷۹ استرالیا

فرد متقاضی و دریافت کننده این ویزا حتی یک روز بعد از ورود به خاک استرالیا، می تواند به تمامی مناطق رجیونال استرالیا سفر کند و یا در آنها زندگی و کار کند. البته متقاضی در هنگام دریافت ویزا متعهد می شود، که به اداره مهاجرت استرالیا این جابجایی را اطلاع دهد.

  • قانون ۸۵۸۰ استرالیا

در زمان پذیرش ویزای ۴۹۱ استرالیا متقاضی متعهد می شود، اطلاعاتی که توسط اداره مهاجرت در خواست می شود را طی  مدت زمان کمتر از ۲۸ روز به آنها ارائه دهد.

  • قانون ۸۰۸۱ استرالیا

بر طبق این قانون، در زمان پذیرش ویزای ۴۹۱ استرالیا متقاضی متعهد می شود، در صورت نیاز به انجام به مصاحبه توسط اداره مهاجرت استرالیا، در مصاحبه حاضر شود و مدارک و مستندات کار و زندگی در مناطق رجیونال استرالیا را ارائه کند.

فرایند اخذ ویزای ۴۹۱ استرالیا

فرایند اخذ ویزای ۴۹۱ استرالیا طی چند مرحله انجام می شود:

  • تکمیل فرم EOI بر اساس شغل مورد نظر، مهارت‌ها و نوع ویزای ۴۹۱ استرالیا (اسپانسرشیپ مناطق کم جمعیت یا فامیلی) ‌در سیستم  Skill Select
  • دریافت دعوتنامه برای اخذ ویزا در صورتی که یکی از بستگان‌ متقاضی اسپانسر او باشد
  • انتظار برای پذیرش توسط یکی از ادارات ایالتی یا دولتی منطقه‌ای استرالیا بر اساس EOI  برای اخذ ویزا
  • در صورت انتخاب از طرف یک اداره‌ ایالتی یا دولتی منطقه‌ای دریافت دعوتنامه برای اخذ ویز

نکات مهم درباره ویزا ۴۹۱ استرالیا

با داشتن این ویزا فرد متقاضی و خانواده او می توانند:

  •  به تمام مناطق رجیونال استرالیا بدون محدودیت سفر کنند.
  • در منطقه‌ای مشخص در استرالیا تحصیل و کار کنند. 
  • در زمان اعتبار ویزا، بدون محدودیت به استرالیا رفت‌ و آمد کنند. 
  • پس از ۳ سال، صرفا با نشان دادن دریافت پایه حقوق استرالیا برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنند
 
date_range شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸ remove_red_eye 16 بازدید favorite_border 0 chat 0
ثبت نظر
chat 0